73 properties

Kasra Sahaf

Mijn naam is Kasra, Ik ben de oprichter van nedafmakelaardij, een onderdeel van uwhorecamakelaar bv, wij zijn gespecialiseerd in verkoop & aankoop van hotels, beleggingspanden en uiteraard woningen in heel Nederland en Belgisch Limburg. Met een aantal panden in eigen portefeuille en beheer van meer dan 100 panden in heel Nederland, kunnen wij een betrouwbaarLees meer

1 properties

Jos Hermans

Beste bezoeker, Mijn naam is Jos, ik ben medeverantwoordelijk voor de diensten van Nedafmakelaardij  in de regio Noord-Brabant. Met mijn ruim 35 jaar ervaring  kan ik u zeker van dienst zijn. Neem gerust contact met me op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

1 properties

Randall Ko

Mijn naam is Randall Ko, ik ben verantwoordelijk voor alle diensten van Nedafmakelaardij in Provincie Gelderland. Ik kan u goed bijstaan voor de verkoop of aankoop van uw woning of beleggingspand Voor vragen of een geheel vrijblijvend gesprek neem dan gerust contact op.

2 properties

Jeroen Kraakman

Beste bezoeker, Mijn naam is Jeroen, ik ben de verantwoordelijke voor alle diensten van Nedafmakelaardij in en om regio Noord Holland. Heeft u een vraag of wenst een geheel vrijblijvend gesprek, aarzel niet en neem contact met me op. Tel : 0031 6 54 30 36 27

11 properties

Gerton Pouwels

Mijn naam is Gerton, U kunt mij contacteren voor alle diensten van Nedafmakelaardij in regio Noord Brabant. Heeft u een vraag of wenst u een geheel vrijblijvend gesprek, aarzel niet en neem contact met me op

47 properties

Neda Athar

Mijn naam is Neda, U kunt mij contacteren voor alle diensten van Nedafmakelaardij in Nederland. Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

22 properties

Igor Schäfer,

Mijn naam is Igor Schäfer, Namens Nedafmakelaardij ben ik de verantwoordelijke voor het aanbod in zowel Nederlands – Limburg als Belgisch-Limburg.

12 properties

Abraham Tunc

Mijn naam is Abraham Tunc. Ik ben de verantwoordelijke voor alle diensten van Nedafmakelaardij voor de regio Overijssel. Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvend gesprek? Bel of mail gerust voor een afspraak.

1 properties

Frans Wagenaar

Mijn naam is Frans, ik ben de verantwoordelijke voor alle diensten van uw Nedafmakelaardij in regio Utrecht. Heeft u een vraag, of wenst een geheel vrijblijvend gesprek met me, neem dan contact met me op.

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos