133 properties

Kasra Sahaf

Mijn naam is Kasra, Ik ben de oprichter van nedafmakelaardij, een onderdeel van uwhorecamakelaar bv, wij zijn gespecialiseerd in verkoop & aankoop van hotels, beleggingspanden en uiteraard woningen in heel Nederland en in samenwerking met Belgische collega’s ook in België. Met een aantal panden in eigen portefeuille en beheer van meer dan 100 panden inLees meer

4 properties

Randall Ko

Mijn naam is Randall Ko, ik ben verantwoordelijk voor alle diensten van Nedafmakelaardij in Provincie Gelderland. Ik kan u goed bijstaan voor de verkoop of aankoop van uw woning of beleggingspand Voor vragen of een geheel vrijblijvend gesprek neem dan gerust contact op.

20 properties

Gerton Pouwels

Mijn naam is Gerton, U kunt mij contacteren voor alle diensten van Nedafmakelaardij in regio Noord Brabant. Heeft u een vraag of wenst u een geheel vrijblijvend gesprek, aarzel niet en neem contact met me op

61 properties

Neda Athar

Mijn naam is Neda, U kunt mij contacteren voor alle diensten van Nedafmakelaardij in Nederland. Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

41 properties

Igor Schäfer,

Mijn naam is Igor Schäfer, Namens Nedafmakelaardij ben ik de verantwoordelijke voor het aanbod in Limburg, u kunt mij benaderen voor uw vragen omtrent aankoop/verkoop van uw woning of beleggingsobject.

16 properties

Abraham Tunc

Mijn naam is Abraham Tunc. Ik ben de verantwoordelijke voor alle diensten van Nedafmakelaardij voor de regio Overijssel. Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvend gesprek? Bel of mail gerust voor een afspraak.

Frans Wagenaar

Mijn naam is Frans, ik ben de verantwoordelijke voor alle diensten van uw Nedafmakelaardij in regio Utrecht. Heeft u een vraag, of wenst een geheel vrijblijvend gesprek met me, neem dan contact met me op.

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos