August Flamentstraat 6 6217 HX Maastricht VERKOCHT

Maastricht VERKOCHT

Overview

Prijs
Maastricht VERKOCHT
Contactpersoon
Kasra Sahaf
Telefoonnummer
085 200 62 45
Verkocht
No
Contract
Te Koop

Beschrijving

Beleggingsobject / kamerverhuurpand met een omgevingsvergunning voor 5 kamers wordt door NEDAFMAKELAARDIJ te koop aangeboden.

LIGGING: Zeer gunstig gelegen op loopafstand van hoge school en meerdere universiteiten, 5 minuten fietsen naar het centrum van Maastricht.

OMGEVINGSVERGUNNING: Dit pand voldoet aan alle geldende eisen voor verhuur van vijf kamers ( omgevingsvergunning op aanvraag).

HUUROPBRENGST: Geschatte netto huuropbrengst bedraagt ca. 24.000 per jaar. Meer informatie uitsluitend op aanvraag.

INDELING: Zie plattegrond

BIJZONDERHEDEN:

  • Pand in zeer goede staat
  • Gunstig gelegen
  • Omgevingsvergunning voor vijf kamers
  • Goed geïsoleerd
  • Inboedel gedeeltelijk nieuw
  • Dubbelbeglazing met houten kozijnen
  • Op loopafstand van Brusselsepoort

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE : Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst

Plattegrond

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos