Beleggingspand Enschede €1.480.000,— k.k.

Enschede €1.480.000 k.k.

Overview

Prijs
Enschede €1.480.000 k.k.
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Overijssel , Enschede

Beschrijving

STADSVILLA MET WOON -EN KANTOOR BESTEMMING IN ENSCHEDE

In discretie in de verkoop aangeboden door Nedaf Makelaardij een prachtig bedrijfs- en woonpand gelegen in het centrum van Enschede.

De stadsvilla wordt al jaren volledig gebruikt door o.a. een advocatenkantoor. Maar het object heeft ook een woonbestemming. Het is een uniek vrijstaand pand in de directe omgeving van de Hogeschool Saxion.
Enschede:
Enschede is een gemeente in Twente en in de provincie Overijssel en telt bijna 160.000 inwoners. Enschede is daarmee de grootste stad van Overijssel en naar inwoneraantal de veertiende gemeente van Nederland. De stad wordt omringd door Oldenzaal, Losser, Hengelo, Haaksbergen en Gronau.

Het woon/bedrijfspand is gevestigd binnen de singel en is op loopafstand van het gezellige horecaplein en van het centrale bus- en treinstation van Enschede. Het betreffende woon/kantoorvilla is gelegen midden in het woon/zakelijke hart van Enschede. De Rijksweg A35 is eenvoudig te bereiken middels de Singel en de Westerval.

De straat is verder bekend om haar statige woon/kantoorvilla’s en haar groene representatieve uitstraling. Rust en bereikbaarheid vormen de andere kenmerken van de omgeving waar het object is gesitueerd. Het pand is heel goed onderhouden en is verdeeld over drie etages.

Koopsom: € 1.480.000, — kosten koper.
Huuropbrengst: circa € 100.000, – per jaar (ex.btw)
Bouwjaar: 1925
Monument: Nee
Perceeloppervlakte: 868 m²
VVO of GBO: 740 m²
BVO: 768 m²
Verhouding: VVO + GBO/BVO 96,3%
Energielabel: nog niet beschikbaar.
Parkeerplaatsen: 8 en er is in de directe omgeving voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden.
Opleveringsniveau: Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat.
Aanvaarding: Aanvaarding in overleg.
Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

(De opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.)

Informatie:
Voor meer informatie kun u terecht bij Nedafmakelaardij.
Tel: 085 200 62 45

Plattegrond

Lokatie

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos