Beleggingspand Markt Maastricht VERKOCHT

Markt Maastricht VERKOCHT

Overview

Prijs
Markt Maastricht VERKOCHT
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Limburg , Maastricht

Beschrijving

Door nedafmakelaardij te koop aangeboden, een beleggingsobject op een absolute A-locatie bestaande uit 2 appartementen en een winkelruimte.

HUUROPBRENGST: De totale huuropbrengst bedraagt ca. €78.000 per jaar

LOCATIE: Op verzoek van de opdrachtgever wordt het adres niet publiekelijk gemaakt, dit pand is gelegen aan de Markt van Maastricht.

PRIJS: De vaste prijs bedraagt €2.1 Miljoen

STAAT VAN HET PAND: Het betreft een rijksmonument die in 2016 volledig is gerenoveerd, het pand is in uitstekende staat.

BOUWKUNDIGE STAAT: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

ZEKERHEIDSTELLING : Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor te Maastricht.

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

voor meer info neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel : 0031 85 200 62 45 of mail naar : Info@nedafmakelaardij.nl

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos