Blauwwater 7 5951 DB Belfeld VERKOCHT

Belfed VERKOCHT

Overview

Prijs
Belfed VERKOCHT
Contactpersoon
Abraham Tunc
Telefoonnummer
085 200 62 45
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Limburg , Venlo

Beschrijving

WONEN EN WERKEN IN BELFELD – VENLO

VRAAGPRIJS : € 630.000,- k.k

BELFELD :

Belfeld was tot 2001 een zelfstandige gemeente. Sinds de gemeentelijke herindeling van dat jaar maakt Belfeld deel uit van de gemeente Venlo. En daarmee is Venlo de grootste gemeente in Noord-Limburg en na Maastricht, qua inwonertal de tweede van de provincie Limburg. De gemeente omvat meerdere stadsdelen. Belfeld is een van deze stadsdelen. De gemeente heeft in totaal 101.578 inwoners

OBJECT :

In de Venlose stadsdeel Belfeld is per direct te koop aangeboden door Nedafmakelaardij, een zeer ruime vrijstaande doorleef woning (1998) met erachter gelegen bedrijfspand. De bedrijfsruimte is ideaal te gebruiken voor productie- en of werkplaatsruimte.
Het pand is geheel voorzien van rolluiken (2017) m.u.v. schuifpui, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en zinken regenpijpen (2018).

GEGEVENS WONING:

Rustig wonen en toch centraal. Afgezien van het bedrijfspand dat verborgen achter de woning is aangebouwd, kan de woning als vrijstaand beschouwd worden. De woning bestaat uit een woonkamer, drie ruime slaapkamers, berging, keuken, zolder en tuin. De woning is gebouwd in 1998.

Begane grond woning:

  • Begane grond bestaat uit een royale entree met tegelvloer en open trap naar de 1ste verdieping.
  • Toilet
  • De woonkamer is buitengewoon royaal met tegelvloer welke doorloopt naar een royale slaapkamer met airco. Aangrenzend aan de slaapkamer (1) is de badkamer te vinden met luxe duo-douche (extra doorstroom verhitte voldoende voor warm water voor 2 douchekoppen, apart van cv), toilet, en xl wastafel.
  • De keuken bestaat uit een hoekopstelling en voorzien van vaatwasser, oven, gasfornuis en afzuigkap.
  • Vanuit de keuken komt u in de garage waar ook een kleine bergzolder is.

Eerste verdieping woning:

  • Via de open trap is de grote open slaapkamer (2) te bereiken. Deze kamer is makkelijk tot twee kamers om te vormen. Het is voorzien van een laminaatvloer.
  • De derde slaapkamer (3) heeft een dakkapel en is voorzien van een laminaatvloer.
  • De badkamer is geheel betegelde en bestaat uit een douche en wastafel.
  • Op de eerste verdieping bevind zich tevens een royale bergzolder/hobbyruimte

TUIN :

Zowel via de keukendeur als de schuifpui komt u in de geheel betegelde tuin waar ook een elektrisch zonnescherm gebruikt kan worden.

GEGEVENS BEDRIJFSPAND:

Het bedrijfspand is een verblijfsobject en heeft een industriefunctie.
Op dit moment wordt het gebruikt als opslagruimte en werkplaats voor machinebouw.

LIGGING – ADRES :

Het bedrijfspand ligt kadastraal op Blauwwater 9, 9A en 9B te Belfeld. De woning ligt op Blauwwater 7, 5951DB te Belfeld. Het is een verblijfsobject in gebruik en heeft een woonfunctie.

Het object ligt uitermate strategisch gunstig in de nabijheid van de A73, de maas en de bossen. Zo is wandelen en hardlopen mogelijk langs de Maasoever. Via de snelweg A73 is Belfeld uitstekend bereikbaar.

OPPERVLAKTE :

Het bedrijfspand bestaat uit drie gedeeltes. In total is de oppervlakte circa 648 m2. Het huisnummer 9 en 9a zijn op het moment verbonden met elkaar. Er is wel een tussenwand die bestaat uit sandwichpanelen, maar deze panelen kunnen eenvoudig verwijderd worden. Het huisnummer 9b is gescheiden van 9a door middel van een kalkzandsteen brandwand. Deze zou ook verwijderd kunnen worden, zodat de hele hal tot één ruimte gecreëerd kan worden. De grootte van de ruimte is dan 18 meter breed en 36 meter lang.

BESTEMMINGPLAN :

Voor diverse activiteiten te gebruiken. Nu wordt het als werkplaats voor machinebouw gebruikt. Andere bestemming is uiteraard mogelijk (conform de bestemmingsplannen van de gemeente.)

PARKEERPLAATSEN :

Er zijn maar liefst acht ruime parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid:

Het bedrijfspand is uitstekend met de auto en met de bus bereikbaar.

Hoogte:

Nokhoogte is 6 meter hoog en de vrije hoogte is 4.80 meter.

Bedrijfsdeuren:
Er zijn drie bedrijfsdeuren aanwezig. Twee ervan kunnen handmatig geopend worden. De derde deur gaat automatisch open.

Kantoor, kantine en toilet:

Er zijn drie toiletten aanwezig, een sleutel klaar kantoor en twee kantines met pantry

BEZICHTIGING :

Na afspraak met ons hoofdkantoor.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Plattegrond

Lokatie

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos