Handboog 2, 3994 AD Houten €2.1 Miljoen k.k.

Houten €2.1 Miljoen k.k

Overview

Prijs
Houten €2.1 Miljoen k.k
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Utrecht , Houten , Utrecht

Beschrijving

Omgeving en functie:

Unieke kans om een splinternieuw (operationeel sinds juli 2021) kinderspeelparadijs in combinatie met uitgebreide horeca over te nemen, inclusief onroerend goed. Eenmaal binnen als kind EN ouder waan je je in een andere wereld en wil je nooit meer weg.

Midden in het land in het land ten zuidoosten en op steenworp afstand van Utrecht ligt de gewilde groeikern Houten. Een geliefde woonplaats met meer dan 50.000 inwoners. Houten is centraal gelegen tussen de A27 en de A12. Omringd door vele buurdorpen en gemeenten zoals oa Zeist, Bunnik, Werkhoven, Odijk, Nieuwegein, Ijsselstein en uiteraard grenzend aan Utrecht. In Houten is een uniek kinderspeelparadijs geopend en sinds juli 2021 operationeel. Het kinderspeelparadijs is geheel nieuw opgeleverd en voldoet aan de allernieuwste en meest strenge eisen. Het pand waarin het kinderspeelparadijs gevestigd is, is compleet nieuw gebouwd en in de zomer van 2021 opgeleverd. Huidige exploitatie en onroerdend goed zijn in handen van dezelfde eigenaar.

Locatie en doelgroep:

Het pand ligt op een zeer groot en mooi complex, gelegen aan de kruisboog in Houten temidden van o.a. scholen, medische “health”locaties, sportscholen, sportverenigingen, waaronder voetbal en tennis, sporthallen met oa judo en handbal en tevens diverse andere sporten. Alles is gericht op sport, spel, recreatie, vermaak, leren en plezier voor alle leeftijden. Naastgelegen is een zeer grote parkeerplaats met meer dan voldoende parkeergelegenheid. Tevens is Houten al meerdere malen fietsstad van Nederland geweest en kent een unieke infrastructuur qua fietspaden. Hierdoor altijd en goed bereikbaar en snelle verplaatsing is hierdoor geweldig goed mogelijk met name per “bak”fiets.

De doelgroep bestaat oa uit kinderen van 0 tot ca 12 jaar en de ouders/begeleiders hiervan. Het is mogelijk om alleen gebruik te maken van de voorzieningen, maar ook in groepsverband zoals oa schooluitjes, teamuitjes, verjaardagsfeestjes of bijvoorbeeld familie uitjes. Tevens is het mogelijk door de aanwezigheid van de benodigde vergunningen om na sluitingstijd besloten feesten en evenementen te organiseren in combinatie met Horeca. Daarnaast is er een terrasvergunning afgegeven welke exclusief door de gasten te gebruiken is.

Met recht een uniek en nieuw concept in absolute nieuw staat met zeer hoge afwerking.

Overnamemogelijkheid:

Het object is gelegen op eigen grond. Naast de overname van de exploitatie inclusief overname van interieur, inventaris, goodwill, naam en merkdragen is heeft het de voorkeur om tevens het onroerend goed te verwerven in combinatie met de exploitatie. Alleen het onroerend aankopen is in eerste instantie geen optie.

Object informatie:

Totale oppervlakte: ca 1000 m2

Verdienend oppervlak horeca: ca 150 m2 uit te breiden tot ongelimiteerd

Aantal zitplaatsen: ca 50 tot xxx

Terras aanwezig: Ja ca 122m2 (op vergunning)

Vergunning: drank & horecavergunning

Staat: voldoet aan de laatste eisen en normen

Concept: kinderspeelparadijs icm horeca

Financiële informatie:

Vraagprijs Onroerend goed + exploitatie  € 2.100.000,-

in combinatie met onroerend goed

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris: € 799.000,-

Huur: € 5.000,- (huidige eigenaar wordt verhuurder)

Overname personeel: nee

Brouwerij/leaseverplichtingen: nee

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Vergunning drank & horecavergunning

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Deze locatie is een buitenkans om een instapklaar kinderspeelparadijs te betrekken in combinatie met uitgebreide horecaformule. De locatie verkeert in nieuwstaat en is gelegen in één van de meest kinderrijke regio’s van Nederland. De doelgroep is “Houtens” met een reikwijdte naar de omliggende plaatsen en is hierdoor sterk publiekstrekkend.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke en splinternieuwe locatie te bezichtigen. Alle documenten zijn aanwezig mbt de vergunningen, tekeningen etc.

BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht

DISCLAIMER :  Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE : Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

CONTACT : voor meer info neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos