Hogeweg 22, 6247 CJ Gronsveld

Gronsveld Verkocht

Overview

Prijs
Gronsveld Verkocht
Contactpersoon
Kasra Sahaf
Telefoonnummer
+31 6 412 68 9 68
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Limburg , Gronsveld

Beschrijving

Halfvrijstaande woning met kantoor aan huis, zeer gunstig gelegen op 10 min. afstand naar Maastricht, AZM en winkelcentra.

INDELING
Begane grond:
Entree/hal voorzien van trap naar de eerste etage, meterkast en toilet.

De ruime woonkamer met open keuken (ca. 60m2) is geheel voorzien van een pvc vloer. De woonkamer geeft middels een schuifpui toegang tot de tuin.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning met uitzicht op de tuin en is voorzien van alle inbouwapparatuur.

OPRIT :
Oprit voor twee auto’s.

TUIN :Onderhoudsvriendelijke tuin welke is voorzien van een ruim terras.
– Hobbyruimte/berging: afmeting ca. 12m2

EERSTE VERDIEPING :
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, badkamer.

– Slaapkamer 1: afmeting ca. 2,50 x 2,40m.
– Slaapkamer 2: afmeting ca. 3.4 0x 3.40m.
– Slaapkamer 3: afmeting ca. 3,30 x 3,60m.

BADKAMER :

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel.

KANTOOR :

Het betreft een huis met een kantoor circa. 5,80 x 7,00 ” zeer ruim ” . Het kantoorgedeelte kan eventueel bij de woning worden getrokken.

OMGEVING :

De woning is rustig gelegen aan de rand van Gronsveld. Een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is in het hier gelegen ‘Savelsbos’. Gronsveld heeft als dorp meerdere voorzieningen: bakker, groenteboer en slager bevinden zich ook in het dorp. Op 5 minuten afstand bevindt zich een winkelcentrum.Er is een basisschool, peuterschool, en kinderopvang. De middelbare school en de international school zijn op fietsafstand te bereiken.Het centrum van Maastricht, Universiteit Maastricht en Academisch ziekenhuis zijn tevens op 10 autominuten te bereiken.

BIJZONDERHEDEN :
– Geheel dubbel glas met kunststof kozijnen.
– CV – ketel eigendom 2014
– Extra kamer/hobbyruimte in tuin
– tuin bereikbaar via achter het huis gelegen straat.
– Bouwjaar: 1975
– Woonoppervlakte: ca. 166 m2
– Perceeloppervlakte: ca. 163 m2

Gezien de afstand naar AZM , is ook mogelijk om het huis en het kantoor separaat te verhuren.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos