Hoogbrugstraat 9 6221 CN Maastricht VERKOCHT

Maastricht VERKOCHT

Overview

Prijs
Maastricht VERKOCHT
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Limburg , Maastricht

Beschrijving

Op een geweldige locatie in het centrum van Maastricht, wordt dit schitterende pand door Nedafmakelaardij te koop aangeboden.

LIGGING: In het centrum van Maastricht, op loopafstand van het centraal station, winkels, restaurant en verschillende uitvalswegen.

INDELING: Pand is gesplitst in meerdere huisnummers (9 &9b), op de begane grond treft de horecagelegenheid, met een aparte opgang treft de bovengelegen woning die recentelijk volledig is gerenoveerd.

VOORWAARDEN: Dit pand wordt uitsluitend verkocht aan kandidaten die het zonder voorbehoud van financiering aan willen kopen

WAARBORGSOM: Binnen drie dagen na ondertekening van de koopovereenkomst op de derdengeld rekening van de notaris te deponeren.

GROOTTE – AFMETINGEN: Op aanvraag

PRIJS: Verkocht

BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht

DISCLAIMER :  Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE : Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

CONTACT : voor meer info neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel :085 200 62 45 E-mail: Info@nedafmakelaardij.nl

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos