Industrieweg 160 B-C-D 5683 CG Best € 90 /m²/jaar

Kantoor Best

Overview

Prijs
Kantoor Best
Verkocht
No
Contract
Te Huur

Beschrijving

Nu nog beschikbaar: twee gescheiden bedrijfsunits / kantoorunits (van 100m² elk) in het multi-tenant bedrijfspand gelegen op bedrijventerrein ‘t Zand in Best. Middels een sleutelplan kunnen deze units individueel of gezamenlijk worden gehuurd.

De tweede etage (in totaal 200m2) is nog beschikbaar en bestaat uit twee units van elk 100m² (van elk Euro 750,00 per maand, excl). Elke unit heeft zijn eigen afsluitbare ingang. De hoofdentree op de begane grond is centraal in de ruimte gelegen en geeft toegang tot een linker en een rechter kantoordelen.

Locatie / Ligging

Het bedrijfspand ligt centraal in Best (in de Eindhoven Brainport Regio).

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein ’t Zand en heeft een prominente ligging op de hoek van de Industrieweg/Randweg. De directe omgeving kenmerkt zich door de aanwezigheid van voornamelijk middelgrote tot grote bedrijfsgebouwen afgewisseld met enkele kantoorobjecten. In de directe omgeving zijn onder andere Meat Friends, Demcon, Verano, Aluminium Verkoop Zuid, Hornbach, Wellco en Decathlon gevestigd.

Bereikbaarheid per auto

Op enkele minuten rijden zijn de op- en afritten van de Rijksweg A2 (Eindhoven-Amsterdam) alsmede de Rijksweg A58 (Eindhoven-Breda) bij kooppunt ‘Batadorp’ gelegen.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer


Op loopafstand bevindt zich aan de Kanaaldijk een bushalte met een directe verbinding naar het NS-station Best. Het treinstation is op ca. 10 minuten lopen gelegen. Eindhoven Airport is op ca. 10 minuten rijden gelegen.

Parkeergelegenheid

Op eigen terrein zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar. In de directe omgeving kan (gratis) geparkeerd worden aan de openbare weg.

Kadastrale gegevens:

Gemeente Best , Sectie C, Nummers 4859, 4860 en 4861,

Onderscheidend:

– volledig instapklaar;
– zichtlocatie op een hoek;
– multifunctionele gebruiksmogelijkheden;
– multi-tenant;

Oppervlakten

Bedrijfsruimte / kantoorruimte:

2e verdieping: 200 m² (twee units van elk 100m2) (Euro 750,00 per maand, per unit, excl. )

Kantoorruimte

Het object wordt opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen:

– Systeemplafonds met inbouw TL-verlichting;
– Airconditioning;
– Verwarming middels vloerverwarming;
– Kabelgoten met databekabeling en wandcontactdozen;
– Deels tapijtvloer en deels laminaatvloer;
– Brandblusvoorzieningen;
– Toiletten met fonteintje per ruimte;
– Intercom per verdieping met deuropener;
– Alarminstallatie;
– Eigen meters per verdieping;

– Pantry’s in elke kantoorunit;
– Stalen trap;

Bestemming

Dit object maakt deel uit van bestemmingsplan: ‘Bedrijventerreinen Best – ‘t Zand, Breeven en Heide’ en valt in de categorie ‘Bedrijventerrein – 1’. Hierin zijn bedrijven ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

Huurcondities:

Huurtermijn: Flexibel; in overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: Nader te bepalen.

Opzegtermijn: Nader te bepalen.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van één maand huur exclusief servicekosten.

Betalingsverplichting: Huur per maand vooruit.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Er is sprake van verhuur die met BTW wordt belast.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Datum beschikbaar: Per direct.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is NEDAF bedrijfsmakelaardij niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Jos Hermans tel: 0611165595. Bij geen gehoor kunt u ook contact opnemen met ons hoofdkantoor 085-2006245

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos