K. Bleienbeekstraat 1c 6222 XG Maastricht VERKOCHT

Maastricht VERKOCHT

Overview

Prijs
Maastricht VERKOCHT
Contactpersoon
Kasra Sahaf
Telefoonnummer
085 200 62 45
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Limburg , Maastricht

Beschrijving

Wegens veel animo is het niet meer mogelijk om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen bij deze woning. laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.

Appartement met 2 slaapkamers, balkon, keuken, badkamer, privé berging, op de 3de verdieping wordt door NEDAFMAKELAARDIJ te koop aangeboden.

prijs: €185.000 K.K. (Bieden vanaf)

Begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau, intercominstallatie.

3e Verdieping:
Entree, 2 x slaapkamers, keuken (badkamer via keuken), wc, woonkamer.

BIJZONDERHEDEN:

• Dubbelbeglazing (gedeeltelijk)
• Gunstig gelegen t.o.v. scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer-
• Hotel School en CS op loopafstand
• VvE bijdrage € 220,- per maand, dit is incl. voorschot stookkosten, verbruik water, reservering groot onderhoud, onderhoud van de rond het complex gelegen groenvoorzieningen, verzekeringen, verbruik elektra en schoonmaak van de algemene ruimtes. Verwarming via een blokverwarming, warmwater via elektrische boiler. Ruime en gratis parkeermogelijkheden voor het appartementencomplex

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE : Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos