Kasteel Bleienbeekstraat 5C 6222 XG Maastricht VERKOCHT

Maastricht VERKOCHT

Overview

Prijs
Maastricht VERKOCHT
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Limburg , Maastricht

Beschrijving

Appartement met 2 slaapkamers, balkon, keuken, badkamer, privé berging, op de 3de verdieping wordt door NEDAF MAKELAARDIJ te koop aangeboden.

Begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau, intercominstallatie.

3de Verdieping:
Entree, 2 x slaapkamers, keuken (badkamer via keuken), wc, woonkamer.

BIJZONDERHEDEN:

• Dubbelbeglazing (gedeeltelijk)
• Gunstig gelegen t.o.v. scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer-
• Hotel School en CS op loopafstand
• VvE bijdrage ca. €220,- per maand, dit is incl. voorschot stookkosten, verbruik water, reservering groot onderhoud, onderhoud van de rond het complex gelegen groenvoorzieningen, verzekeringen, verbruik elektra en schoonmaak van de algemene ruimtes. Verwarming via een blokverwarming, warmwater via elektrische boiler. Ruime en gratis parkeermogelijkheden voor het appartementencomplex

BELEGGING – EIGEN GEBRUIK: Dit appartement is momenteel in verhuurde staat maar kan eventueel leeg worden opgeleverd, dit indien koper het object zelf wenst te bewonen.

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor te Maastricht.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE: Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos