Kersenlaan 8 4513AK Hoofdplaat VEKOCHT

Zeeuws-Vlaanderen VERKOCHT

Overview

Prijs
Zeeuws-Vlaanderen VERKOCHT
Contactpersoon
Kasra Sahaf
Telefoonnummer
085 200 62 45
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Zeeland , Hoofdplaat

Beschrijving

Wilt u in een schitterend monumentaal pand wonen, of wilt u wonen er werken combineren, dan is dit pand wellicht het droompand die u zoekt.

Schitterend hotel ” B&B ” op een top locatie wordt met trots Nedafmakelaardij  te koop aangeboden.

Dit van RTL4 bekend hotel is perfect afgewerkt en voldoet aan alle eisen.

LIGGING / OPPERVLAKTE :

Aan de Zeeuwse kust in een typisch polderdorpje staat deze voormalige Rooms Katholieke kerk (1861) welke is omgetoverd tot een woonkerk (loft) met een B&B. Het naastgelegen patronaatsgebouw (1921) en de ruime tuin (1574 m2) maken het plaatje compleet.

De neogotische kerk is reeds vergund als woning met als nevenfunctie een Bed&Breakfast (lichte horeca) voor maximaal 10 gasten. De woning en de B&B zijn zodanig gescheiden om de eigen privacy te waarborgen.

ALGEMEEN :

Het kerkplein biedt genoeg parkeerruimte voor u en uw gasten. Het patronaatsgebouw (150m2) ligt aan de linkerzijde van het plein en biedt tal van mogelijkheden. Momenteel is deze ingericht als atelierruimte.

Door de kerkdeuren stapt u binnen in de gelagruimte waar het ruimtelijk ‘kerkgevoel’ u omarmt. Hoge gewelven plafonds, glas-in-loodramen, originele kerkvloer, biechtstoel, tabernakel, ect.

Aan uw linkerzijde zijn de vier B&B kamers gesitueerd welke alle ruim van opzet zijn en tevens beschikken over een eigen badkamer. Via elke B&B kamer kunt u de zeer ruime tuin betreden. Tevens is er een receptie/kantoor aanwezig aansluitend op de gelagruimte.

Achteraan in de gelagruimte vindt u de voordeur van de woonkerk. Achter deze deur lonkt het voormalig altaar (met gewelven plafonds van maar liefst 12 meter hoog) waar u heerlijk kunt dineren. De linkersacristie is momenteel in gebruik als ruime keuken met openslaande deuren naar de privé tuin op het zuiden. De rechtersacristie dient momenteel als een ruime berging. Tevens is er een wasruimte en gastentoilet aanwezig.

Op de eerste verdieping vindt u meer woonruimte met schitterende glas-in-loodramen, een televisiekamer, een logeerkamer met ensuite en de master bedroom (op voormalig orgelbalkon) met riante badkamer

De tweede verdieping is momenteel een open ruimte (60m2) welke gebruikt wordt als sport/entertainmentkamer.

BEZICHTIGING :

Bezichtiging  uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor

Plattegrond

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos