Klosterstrasse 66, 4770 AMBLÈVE €1.550.000,- k.k.

Ambleve €1.550.000,- k.k.

Overview

Prijs
Ambleve €1.550.000,- k.k.
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Lokatie
Belgie , provincie Luik , Amblève

Beschrijving

LIGGING

Dit prachtige authentieke gebouw, voormalig klooster, ligt temidden in het eiffellandschap in het aantrekkelijke en toeristische dorp Amel, Sankt Vith, in de Provincie Luik.  Het aangename stadje Sankt Vith en zijn omgeving liggen op het kruispunt van Eifel en Ardennen. De gemeente is al generaties lang bekend om haar gastvrijheid en het kwalitatief hoogstaand toeristisch aanbod. Sankt Vith is een cultureel, congres-en expositiecentrum en de ideale bestemming voor fijnproevers en wandelliefhebbers.

OMSCHRIJVING

Het grote imposante gebouw en de omliggende gronden lenen zich voor verschillende doeleinden.  Omwille van het aantrekkelijke toeristische karakter van het dorp, leent dit object zich perfect voor een hotel met uitzonderlijke aanhorigheden en faciliteiten.   Het voormalige klooster ligt aan de rand van een bos, beschikt over meer dan 8 hectare grond in de vorm van weilanden, een idyllisch beekje, een stuk bos en zeer interessante bouwkavels.  De bouwkavels liggen aan de voorzijde van het gebouw en aan de overkant van de straat en bieden verschillende mogelijkheden.  Het bestaande gebouw zou zelfs nog uitgebreid mogen worden.

Het originele oudste gedeelte van het gebouw aan de voorzijde (± 500 m²), bestaat uit een gelijkvloers, twee bovenverdiepingen, een kelder en beschikt over mooie authentieke details.  Het nieuwere gedeelte, de achterbouw, beschikt over een zeer groot volume met vijf niveaus met in totaal meer dan ± 800 m² bewoonbare oppervlakte.  Momenteel is dit volume onderverdeeld in een 50-tal slaapkamers met badkamer.

Bebouwing Open
PEB Klosterstrasse 64
PEB label F
PEB kengetal 458 kWh/m2/jaar
Code 20210126018734
PEB Klosterstrasse 66
PEB label E
PEB kengetal 370 kWh/m2/jaar
Code 20201202015507
Basis K.I. 5 225 euro
Centrale Verwarming Mazout
Oppervlaktes
Perceelgrootte 8ha 62a 18ca
Bruikbare vloeroppervlakte 2 600 m²
Beschermd volume 7 337 m³

Bent u op zoek naar een karaktervol gebouw met veel bestemmingsmogelijkheden, zoals hotel en toeristische accommodatie op een schitterende ligging in het Eifellandschap, neem dan zeker contact met ons op.

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos