Lage Weide 2 7231 NN Zutphen

Zutphen 350.000,- k.k.

Overview

Prijs
Zutphen 350.000,- k.k.
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Gelderland , Zutphen

Beschrijving

Beleggingsobject met goed renderende netto opbrengst

Gelegen op een prachtige en unieke locatie in Warnsveld (Zutphen) vindt u dit mooie vrijstaande pand met parkeerplekken en terras.

Het pand is geschikt voor eigen gebruik (horeca) of te verhuren.

De begaande grond bestaande uit een zeer compleet horecabedrijf met aangrenzende ruimtes bestaande uit professionele keuken met koel en vriescel en gescheiden toilet groepen.

Het pand verkeerd zowel optisch en bouwkundig in uitstekende staat. Het volledige dak is recent vernieuwt.
Het pand heeft een strategische ligging ten opzichte van diverse scholen, centra en woonwijken.

De ruimte wordt al ruim 16 jaar door de eigenaar zelf geëxploiteerd. De inventaris en goodwill kan eventueel ook los worden overgenomen. De huurprijs van het pand bedraagt dan € 2500 per maand ex btw.

Over het horecabedrijf:
Uniek en veelzijdig is de beste omschrijving van dit prachtige bedrijf. Vooral de vrijstaande ligging en unieke locatie maken dit een prachtig pand en bedrijf. Al meer dan 16 jaar runt de huidige eigenaar de zaak met veel passie en plezier. Nu is de tijd gekomen om een waardig opvolger te zoeken voor dit mooie bedrijf.

De vraagprijs bestaat uit de koop van het ontroerend goed inclusief goedlopend horecabedrijf. Dit bedrijf kan worden voortgezet door koper of worden verhuurd tegen een huurprijs van € 2500 per maand.

Een vrijstaande ligging, een ruime privé parkeerplaats, een groot terras met 80 zitplekken en toch dichtbij woonwijken, scholen en centra. Mede door deze elementen genereert Asya Food al jaren een zeer goede en aantoonbare omzet. Voor de juiste ondernemer zijn er zeker nog kansen om deze al mooie omzet nog uit te breiden. Bijvoorbeeld door de openingstijden te verruimen. De huidige omzet wordt gegenereerd in slechts 4,5 uur per dag.

De menukaart is ook veelzijdig te noemen. Naast het gehele cafetaria menu staat het bedrijf bekent om zijn hoogwaardige pizza’s en kebabgerechten.

Alle apparatuur om deze gerechten te bereiden is aanwezig en in zeer goede staat. Denk hierbij aan een volledige bakwand, grill, pizzaoven, softijsmachine met milkshake varianten etc.

Door de ligging kan er in de wijde omgeving bezorgt worden en hier maken de mensen ook gretig gebruik van. Dit is te zien aan de vele goede recensies op thuisbezorgd maar ook via de eigen kanalen wordt er volop besteld. Doordat de zaak ruim is opgezet en beschikt over een grote koelcel en vriezers is het bezorg concept goed te combineren met de gasten die ter plekke dineren of eten komen afhalen.

Kortom: een unieke kans om een prachtig en veelzijdig bedrijf over te nemen.

Lokatie

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos