Leenderweg 38, 38a, 40 5554CL Valkenswaard VERKOCHT

Valkenswaard VERKOCHT

Overview

Prijs
Valkenswaard VERKOCHT
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop

Beschrijving

Door Nedafmakelaardij te koop aangeboden, zeer goed gelegen woon-werkpand, beleggingspand / transformatieobject op een markante locatie in Valkenswaard.

BESTEMMING: Gemengd gebruik bijeenkomstfunctie  ”Horeca” en woonfunctie.

LIGGING: Gelegen in de buurt Centrum. De buurt heeft naar verhouding veel oudere inwoners van 65 jaar en ouder. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Valkenswaard, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 10 minuten rijden.

Verder is het object gelegen nabij het centrum van Valkenswaard in horeca en winkelgebied, Valkenswaard is een gemeente in Noord Brabant met 31.200 inwoners.

ADRES:

  • Het pand bestaat uit 3 adresnummers
  • Leenderweg 38-38a op begane met twee aparte ingangen. ± 180 m2
  • Leenderweg 40 op bovenverdieping ± 110 m2
  • Postcode 5554 CL Valkenswaard

PARKEREN: Voldoende openbare parkeergelegenheid.

INDELING: Voor de juiste indeling mag u ons contacteren voor de plattegronden.

Begane grond:

Eerste verdieping:

Tweede verdieping:

OPPERVLAKTE:

  • Huisnummer 38 is ca. m²      ” zie tekening”
  • Huisnummer 38a is ca. m²    ”zie tekening”
  • Huisnummer 40 is ca. m²      ”zie tekening”

BOUWJAAR: 1928

STAAT VAN HET PAND: Het pand verkeert in zeer goede staat van onderhoud en is eventueel instapklaar voor verhuur en of eigen gebruik.

LEVERING en AANVAARDING: In overleg.

BOUWKUNDIGE STAAT: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE: Rechtsgeldige koopovereenkomst is pas ná ondertekening geldig en bindend. Een mondelinge overeenstemming tussen de verkoper en de koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept.

ZEKERHEIDSTELLING : Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

HUURSITUATIE:

  • Leenderweg 38 & 38a vrij van huur
  • Leenderweg 40 in verhuurde staat.
  • Het project wordt in zijn geheel aangeboden.

HUUROPBRENGST: De rendementsprognose doen wij u graag tijdens een kennismakingsgesprek toelichten. Het te verwachten rendement is marktconform.

TRANSFORMATIE: In overleg met gemeente Valkenswaard behoort transformeren naar woningen tot de mogelijkheden.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op Tel : +31 85 200 62 45  of E-mail : Info@nedafmakelaardij.nl

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos