Lipperkerkstraat 331 & 331a 7533 AC Enschede

Enschede VERKOCHT

Overview

Prijs
Enschede VERKOCHT
Contactpersoon
Abraham Tunc
Telefoonnummer
085 200 62 45
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Overijssel , Enschede

Beschrijving

Unieke twee woningen geschikt voor beleggers gesitueerd aan de Lipperkerkstraat 331 en 331A in Enschede wordt door Nedafmakelaardij te koop aangeboden.

Op een mooie locatie liggen deze hoek-en tussenwoning in de wijk Velve-Lindehof. Het gaat dus hier niet om één, maar om twee woningen. Kadastraal is het een woning, maar gemeentelijk zijn het twee woningen. Dit betekent dat de woningen kadastraal niet gesplitst zijn, maar hebben elk eigen huisnummer en ingang. Op loopafstand van het centrum van Enschede Elke woning beschikt over drie slaapkamers en grote tuin. De woningen hebben geen zolders. Beide woningen dienen samen gekocht worden. Het is dus uitdrukkelijk niet mogelijk om een van de woningen te kopen.

Aanvaarding: In overleg.

Verhuurd: De woningen zijn beide verhuurd voor € 1418,- per maand. De huur kan jaarlijks geïndexeerd worden. De huurders hebben voor onbepaalde tijd huurcontracten en zijn niet van plan om te verhuizen.

Indeling: Begane grond: Entree/hal, toilet met kelder- en meterkast, keuken voorzien van apparatuur. Van een van de woningen is de douche op de begane grond. Beide woningen hebben een van de drie kamers naast de woonkamer op de begane grond.

Eerste verdieping: Vaste trap naar de eerste etage en twee slaapkamers. Van een van de woningen is de douche op de eerste verdieping.

Tuin: Beide woningen beschikken over grote achtertuinen. 

Bijzonderheden:

  • Bouwjaar: circa 1930;
  • Perceeloppervlakte: 480m² van beide woningen;
  • Woonoppervlakte: ……m²;
  • Inhoud: …..
  • Energielabel: …..

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE : Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst

Plattegrond

Lokatie

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos