Marktstraat 12 7551 DT Hengelo VERKOCHT

Hengelo VERKOCHT

Overview

Prijs
Hengelo VERKOCHT
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Overijssel , Hengelo

Beschrijving

BELEGGINGSPAND IN HET CENTRUM VAN HENGELO

Hengelo is na Enschede de tweede stad van Twente. Met ongeveer 75.000 inwoners is de stad een belangrijk middelpunt van Twente.

Uwhorecamakelaar heeft in het centrum van Hengelo diverse beleggingspanden te koop.

Op 25 meter afstand van het nieuw gerenoveerd marktplein aan de Marktstraat 12 is dit uniek pand per direct te koop. Het pand bestaat uit vier lagen en is volledig leeg. De begane grond is op dit moment nog een winkelruimte. Gelet op het beleid van de gemeente is wellicht mogelijk om voor de begane grond bestemmingswijziging te krijgen om een woning van te maken. Op de eerste, tweede en derde verdieping bevinden zich drie zeer ruime woonlagen. Deze verdiepingen zijn toe aan renovatie.

VRAAGPRIJS: verkocht

ADRES: Marktstraat 12, 7551 DT Hengelo (ov)

HUUROPBRENGST: Het pand is op dit moment volledig leeg. De huidige eigenaar heeft er bewust gekozen om het pand voorlopig niet meer te verhuren om de toekomstige eigenaar alle ruimte te geven om het object naar eigen wens te exploiteren.

Bij een volledige verhuur zou een huuropbrengst rond de € 3.000,- aannemelijk zijn.

VERPLICHTINGEN: Het betreft de verkoop van het onroerend goed, verder zijn er geen verplichtingen van: overname van werknemers, leveranciers, huurders enz.

PLATTEGROND: Deze zijn te vinden tussen de foto’s.

RENDEMENT: Dit pand is uitermate ook geschikt voor belegging.

LEVERING en AANVAARDING: In overleg

BIJZONDERHEDEN:

  • De winkel en een deel van de woonlagen zijn instapklaar.
  • Bestaande uit twee huisnummers.
  • Zeer goede rendement.
  • Eventuele transformatie is mogelijk.

Voor meer info neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel : 0031 85 200 62 45 of mail naar : Info@uwhorecamakelaar.nl

BOUWKUNDIGE STAAT: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

ZEKERHEIDSTELLING: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor te Maastricht.

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE: Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst.

Lokatie

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos