Noordstraat 9 4571 GB Axel VERKOCHT

Axel VERKOCHT

Overview

Prijs
Axel VERKOCHT
Contactpersoon
Kasra Sahaf
Telefoonnummer
085 200 62 45
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Zeeland , Axel

Beschrijving

In het centrum van het gezellige Zeeuwse plaatsje Axel wordt door Nedafmakelaardij dit groot ”ca.5002m” object met enorm veel mogelijkheden te koop aan geboden.

Bent u van plan om groot te wonen met weinig maandelijkse lasten, dan is dit wellicht een uitstekende kans voor u, door middel van verhuur van begane grond en zelfbewoning op de eerste en de tweede verdieping, heeft u weinig tot bijna geen maandelijkse hypotheeklasten.

ONDERNEMING: In dit café met een oppervlakte van 200 m2 wordt veel georganiseerd, zoals karaoke, live muziek, darts, poolbiljart, en Wij Bowling.

APPARATUUR: Alle apparatuur, o.a. licht en geluid, is hiervoor aanwezig en zijn eigendom van de zaak.

INVENTARIS: Er staat een goed onderhouden en professioneel biljart. Ook zijn er dartbanen welke te verplaatsen zijn. Hierdoor kan er optimaal gebruik gemaakt worden van de ruimte en is deze snel om te bouwen van een middag darts, naar een danszaal voor een gezellige disco avond. Tevens kan deze locatie uitstekend gebruikt worden als eetcafé.

TERRAS: Verder is er een terras aanwezig waar ongeveer 40 zitplaatsen zijn.

BOVENWONING: De bovenwoning is volledig gerenoveerd en is heel ruim, transformatie naar 4 zelfstandige woningen behoort eventueel na overleg met gemeente tot een mogelijkheid.

LIGGING  :

Dit pand is gelegen in de buurt Kern Axel. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Dit pand is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Axel, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

OPPERVLAKTE :

grondoppervlakte :  208,71m2.

Woonoppervlakte : ca. 500 m2

BELEGGING:  De geschatte huuropbrengst per jaar is ca. €29.000 (factor 11)

PRIJS: De vraagprijs bedraagt €320.000 k.k., gezien de oppervlakte is de genoemde koopprijs erg goedkoop in vergelijking met soortelijke panden.

BIJZONDERHEDEN:

  • Uitstekende locatie
  • Tranformatie naar meerdere woningen is mogelijk
  • Volledig wonen is eventueel mogelijk
  • Woon – werk mogelijkheid
  • Gunstig gelegen
  • Mogelijkheid tot B&B
  • Pand kan leeg opgeleverd worden.

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE : Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos