Petrus Regoutplein 1 H 03 6211 XX Maastricht VERKOCHT

Maastricht VERKOCHT

Overview

Prijs
Maastricht VERKOCHT
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Limburg , Maastricht

Beschrijving

Door Nedafmakelaardij te koop aangeboden, dit prachtig kwalitatief afgewerkte appartement in het centrum van Maastricht met uitzichten tot wel Ardennen en de Eiffel en zelfs belastingvoordelen.

EIFFELGEBOUW: Het Eiffelgebouw, ook wel De Eiffel genoemd, is een industrieel monument in het centrum van de Nederlandse stad Maastricht. Het ensemble van drie geschakelde fabrieksgebouwen kwam tussen 1928 en 1941 tot stand, maakte tot 2006 deel uit van de sanitairfabriek Koninklijke Sphinx en huisvest sinds 2017 onder andere een vestiging van The Student Hotel. Het beeldbepalende gebouw aan de Boschstraat in de buurt Statenkwartier is sinds 1996 een rijksmonument

LIGGING: Op een geweldige locatie in het centrum van Maastricht, in de nieuwe wijk het Sphinx kwartier, waar op loopafstand cultuur, horeca en veel meer te vinden is.

Op de 6e verdieping van het karakteristieke Eiffelgebouw ligt. De indeling van de loft werd in 2020 door een binnenhuisarchitect ontworpen. Het gehele interieur werd op maat gemaakt door een interieurbouwer.

ERFPACHT: De loft is uitgegeven in erfpacht (grond en opstal voor een periode van 75.

MAANDELIJKSE VERGOEDING ERFPACHT: € 1.490,21. Deze erfpachtcanon is fiscaal aftrekbaar.

APPARTEMENT – LOFT: De loft is door de gebruiker volledig casco opgeleverd gekregen, de huidige eigenaar heeft het appartement zeer kwalitatief door interieurbouwers en architecten laten ontwikkelen.

OPPERVLAKTE: Dit schitterend en ruime loft heeft een woonoppervlakte van circa 138 m² en een inhoud circa 524 m³

BERGING: Een Privéberging [3,78 x 2,24 m] te bereiken via de lift, en een gezamenlijke fietsenberging.

BEGANE GROND: Hoofdentree met brievenbussen, bellentableau en videofoon, de twee liften en het trappenhuis.

6DE VERDIEPING APPARTEMENT – LOFT:

Inkomhal met meterkast en garderobekamer, Ruime woonkamer met open keuken en eetkamer. De Keuken is voorzien van een kookeiland met een natuurstenenblad met onder andere een Quooker kraan en verdere aanhorigheden.

Verder een kantoorkamer 0f tweede slaapkamer, waskamer, Toilet.

8STE VERDIEPING – DAKTERRAS: Bereikbaar via het trappenhuis verdieping en trap naar het dak).

BOUWJAAR: 1928

RENOVATIEJAAR: 2020.
VVE KOSTEN: € 465,25 per maand.
PARKEREN: Voldoende openbare parkeerplaatsen, echter is het ook mogelijk om een achtergelegen parkeerplaats te huren voor ca. € 101,- p.m.
VERWARMING: Het appartement wordt door middel van stadsverwarming verwarmd.
AANVAARDING: In overleg, eventueel per direct

BIJZONDERHEDEN:

  • Twee airco units ingebouwd in de woonkamer en de slaapkamer.
  • Adembenemende uitzicht vanuit het appartement en het dakterras
  • Fiscaal aantrekkelijk
  • De woning is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing

ZEKERHEIDSTELLING : Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

HUUROPBRENGST: De rendementsprognose doen wij u graag tijdens een kennismakingsgesprek toelichten. Het te verwachten rendement is zeer interessant.

TRANSFORMATIE: Voor meer informatie omtrent een bestemmingswijziging en of transformatie naar meerdere woningen, verwijzen we u graag naar de gemeente Maastricht

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

DISCLAIMER : Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op Tel : +31 85 200 62 45  of E-mail : Info@nedafmakelaardij.nl

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos