Spoorstraat 43 5931 PS Tegelen

Venlo VERKOCHT O.V.

Overview

Prijs
Venlo VERKOCHT O.V.
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Limburg , Venlo

Beschrijving

Door  Nedafmakelaadij te koop aangeboden een groot pand van ca. 600m² in Tegelen op loopafstand van meerdere winkels en dagelijkse benodigdheden.

Dit groot pand is inmiddels grotendeels gerenoveerd en zijn 16 kamers in gerealiseerd, echter is er (nog) geen omgevingsvergunning aangevraagd voor kamerverhuur, koper dient dat zelf te realiseren.

De eigen oprit en de drie garages bieden voldoende ruimte aan eventuele huurders, maar realiseren van meerdere garageboxen voor verhuur is eventueel ook een optie.

BIJZONDERHEDEN:

  • Realisatie van 18 kamers is na aanvraag wellicht mogelijk
  • Grotendeels gerenoveerd
  • Geschikt voor belegging maar ook eigen gebruik (gemengd)
  • ca. 1000 m² grondoppervlakte
  • Bouwen van garages kan mogelijk zijn
  • Achterliggende zwembad

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor te Maastricht.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE : Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos