Vergiliushof 34A 6215GG Maastricht

Maastricht Verkocht

Overview

Prijs
Maastricht Verkocht
Contactpersoon
Kasra Sahaf
Telefoonnummer
+31 6 412 68 9 68
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Limburg , Maastricht

Beschrijving

Ruime maisonnette met een ruime balkon en een dakterras gelegen in een geliefde wijk ”Daalhof ” wordt door Nedafmakelaardij te koop aangeboden.

Algemeen :

Huis dient gemoderniseerd te worden.

Begane grond:
Privé-berging, entree, woonkamer en open keuken. meterkast, toilet.

De keuken is voorzien van inbouwapparatuur.

Overloop, 3 slaapkamers (slaapkamer I (3,38 x 4,00m), slaapkamer II (3,00 x 2,4 m) en slaapkamer III (3,50×3,30m) . De Badkamer (2,30 x 1,96m) is voorzien van een  een douche,een toilet en een wastafel.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos