Via Regia 125A 6216 BS Maastricht VERKOCHT

Maastricht VERKOCHT

Overview

Prijs
Maastricht VERKOCHT
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Limburg , Maastricht

Beschrijving

ATTENTIE: U WORDT VRIENDELIJK VERZOCHT OM UITSLUITEND VIA E-MAIL OF FUNDA TE REAGEREN.

Zeer gunstig en geliefd gelegen appartement, op loopafstand van het winkelcentrum Brusselsepoort wordt u door Nedafmakelaardij te koop aangeboden.

LIGGING: Op loofafstand van het winkelcentrum Brusselsepoort en het centrum van Maastricht, en zeer gunstig gelegen ten aanzien van uitvalswegen. Uitstekende ligging ten opzichte van de universiteit(en) en scholen.

INDELING: Entree, wc, keuken en badkamer, toegang naar vier kamers. Huidige eigenaar heeft van de woonkamer – eetkamer twee kamers gemaakt.

GARAGE: Dit appartement heeft geen garage

ENERGIELABEL: Energielabel is aangevraagd maar nog niet geleverd.

PARKEREN: Voldoende openbaar onderaan het appartement, eventueel mogelijk om een vergunning aan te vragen (voor de kosten hiervan verwijzen we u graag naar de gemeente)

AANVAARDING: In overleg, op korte termijn of direct is eventueel mogelijk

BIJDRAGE VVE: € 309,– hierin is begrepen het voorschot verwarming, waterverbruik, groot onderhoud, schoonmaken van de algemene ruimten, gezamenlijk gebruik elektriciteit en opstalverzekering.

BOUWKUNDIGE STAAT: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

LEVERING: In overleg in huidige staat.

BIJZONDERHEDEN:

  • Woonoppervlakte: ca. 76M²
  • Bouwjaar: 1960
  • Inhoud: ca. 228 m3
  • Elektrische boiler huur
  • Geheel voorzien van dubbele beglazing.
  • Gedeeltelijk rolluiken

ZEKERHEIDSTELLING: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor te Maastricht.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE: Rechtsgeldige koopovereenkomst is pas ná ondertekening geldig en bindend. Een mondelinge overeenstemming tussen de verkoper en de koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept.

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos