Vlasmeerstraat 1 3941 Hechtel-Ekse VERKOCHT

Hechtel-Ekse VERKOCHT

Overview

Prijs
Hechtel-Ekse VERKOCHT
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Belgie , Limburg BE , Hechtel-Eksel

Beschrijving

DEZE WONING WORDT U IN SAMENWERKING MET VESTIO VASTGOED TE KOOP AANGEBODEN.

Eengezinswoning met 3 slaapkamers.

Deze instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers is gelegen in een rustige en groene buurt van Eksel, met in de nabije omgeving o.a. de sporthal, warme bakker, supermarkt, scholen en openbaar vervoer. De netto bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 251 m² (gelijkvloers ca. 174 m² + verdieping ca. 77 m²), en de ruime zuidwestelijk georiënteerde tuin met terras, vijver en tuinberging is maar liefst 13A15 groot.

INDELING
We betreden de woning langs de centrale inkomhal (ca. 21 m²), waarbij het kantoorgedeelte (ca. 23 m²) zich aan onze rechterzijde bevindt, en links de trap naar de 1ste verdieping, het gastentoilet en de logeerkamer (ca. 12,6 m²) zich bevinden. Vanuit de hal, via de glazen tweeslagdeur, betreden we de ruime woonkamer (ca. 73 m²) met gezellige zithoek met houtkachel, en de lichtrijke eetkamer (zie ook de mooie VOOR & NA in onze fotogallerij!).
De volledige achtergevel van de woonkamer bestaat uit ramen (schuiframen, screens), waardoor er maximaal contact is met het achtergelegen terras en de tuin met vijver.

Aansluitend bevinden zich de keuken met ontbijthoek (ca. 34 m²), de wasplaats / bijkeuken (ca. 9,25 m²) met deur naar de tuin, en de trap naar de kelder (deels kruipkelder hoogte 1,6 meter, deels volledig kelder).

Op de eerste verdieping vinden we de master bedroom (ca. 28 m²) terug die voorzien is van airco en TV-aansluiting, alsook een 2de hele ruime slaapkamer (ca. 23 m²). De badkamer (ca. 15 m²) werd luxueus uitgerust met een inloopdouche met stoomfunctie, whirlpoolbad en dubbele lavabo.

Voorts is er nog een apart toilet op de overloop, alsook 2 kleinere bergruimtes onder de dakhelling (technische ruimte met CV-installatie en omvormer zonnepanelen, en extra bergruimte).

VERBOUWINGEN
De woning werd compleet gerenoveerd in 1998, waarbij o.m. de elektriciteitsinstallatie en CV-installatie werd vernieuwd (aardgas), aanbouw veranda (uitbreiding woonkamer, schrijnwerk in aluminium), omvorming van garage tot kantoor, bouw bovenverdieping, vernieuwing buitenschrijnwerk in PVC met dubbele beglazing, keuken, vloeren. De gevels werden na-geïsoleerd en van crepi voorzien.
Plaatsing PV-installatie in september 2010, groenestroomcertificaten van € 350/ stuk nog tot september 2030.

FISCAAL
Aankoop onder registratiebelasting (6% voor rechthebbenden), aankoop middels aandelenoverdracht is eveneens mogelijk.
K.I. (niet-geïndexeerd): € 1.447 – Simuleer heel eenvoudig de jaarlijks te betalen belasting (onroerende voorheffing) via volgende link:

PLUSPUNTEN
+ bewoonbare oppervlakte van 251 m²
+ energiezuinige woning (EPC-score 204 kWh/m²/j)
+ elektriciteitsinstallatie is conform (keuringsdatum 09/2010)!
+ PV-installatie (26 panelen van 180 wp/paneel) met groenestroomcertificaten!
+ instapklaar
+ perceel van 13A15

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor te Maastricht of Vestio vastgoed.

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos