Volksbondweg 17A 6214AP Maastricht

Maastricht Verkocht

Overview

Prijs
Maastricht Verkocht
Contactpersoon
Kasra Sahaf
Telefoonnummer
+31 6 412 68 9 68
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Limburg , Maastricht

Beschrijving

Uitstekend gelegen horecapand ” begane grond ” , een zeer goede beleggingspand wordt door uw horeca makelaar te koop aangeboden.

LIGGING – Het object is gunstig gelegen op loopafstand naar het vrijthof en de stadspark van Maastricht. – De aansluiting op de autosnelweg A2/E25 is zeer nabij, alsmede de aansluiting op de Tongerseweg richting Tongeren. – De locatie van de woning is zeer populair met ligging aan de rand van het centrum. – Meerdere beleggingspanden ” studentenpanden ” in deze omgeving.

ADRES : Volksbondweg 17a, 6214AP Maastricht

SOORT PAND : Horecapand, cafébedrijf (eetcafé) ( BELEGGINGSPAND – OPBRENGST PAND ) .

PARKEREN : Voldoende parkeermogelijkheid voor de deur. Na 18:00 uur gratis parkeren.

TOTALE OPPERVLAKTE : circa. 117 m2  tuin : circa. 40 m2

PRIJS : Vraag prijs bedraagt slechts : 159.000 euro k.k.

OPLEVERING In huidige staat, Begane grond KAN VERHUURD OPGELEVERD WORDEN. HUURPRIJS CIRCA 1600,– PER MAAND

NIET EIGEN GEBRUIK Verkoper heeft het verkochte zelf feitelijk niet gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

ZEKERHEIDSTELLING waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 6 DAGEN na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. voor meer info neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Tel : 0031 6 412 68 9 68 of mail naar : Info@nedafmakelaardij.nl

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos