Borchmolendijk 11 5492 AJ Sint-Oedenrode €645.000,-

Sint-Oedenrode €645.000,-

Overview

Prijs
Sint-Oedenrode €645.000,-
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Noord Brabant , Sint-Oedenrode

Beschrijving

Door Nedafmakelaardij wordt u dit goed gelegen dienstwoning/ beleggingsobject met ca. 7% rendement in het centrum van Noord Brabantse Sint-Oedenrode met veel mogelijkheden te koop aangeboden.

OPKOOPBESCHERMING: In gemeente Sint- Oedenrode is wet opkoopbescherming nog niet van toepassing, koper kan het gekochte direct verhuren, tevens is het pand in verhuurde staat

LIGGING: In het centrum van Sint- Oedenrode, op loopafstand van school, winkels en verdere benodigdheden, ook zeer gunstig ten aanzien van uitvalswegen.

PARKEREN: Voldoende openbaar voor de deur (gratis)

TUIN: Een achtergelegen tuin is wel aanwezig.

HUISNUMMERS: Het object bestaat uit een huisnummer, echter gezien de totale oppervlakte, ligging en het feit dat er een aparte opgang naar de bovengelegen woning aanwezig is, wordt vermoedt dat indien het gewenst is, dit object naar meerdere (2) huisnummers gesplitst kan worden. Voor vragen en mogelijkheden verwijzen we u graag naar de gemeente.

INDELING: Voor de juiste afmetingen verwijzen we u graag naar de plattegronden.

BESTEMMING: Momenteel gemengd gebruik bijeenkomstfunctie ”Horeca” en woonfunctie, veranderen naar volledig wonen behoort eventueel tot een mogelijkheid, dit uiteraard na overleg en goedkeuring van de gemeente en uitkopen van de huurder op de begane grond.

OPPERVLAKTE:

  • Begane grond heeft een oppervlakte van ca. 221 m²
  • Bovengelegen woning heeft een oppervlakte van ca. 200 m² (verdeeld in twee verdiepingen)
  • Perceeloppervlakte ca. 231 m²

BOUWJAAR: 1900

GEMEENTE: Sint-Oedenrode

RENDEMENT: De totale huuropbrengst bedraagt ca. € 51.600,– per jaar, een BAR rendement van ca. 7% !!!

PRIJS: Vraagprijs € 645.000,– k.k.

BOUWKUNDIGE STAAT: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

STAAT VAN HET PAND: Het pand verkeert in redelijke staat van onderhoud, echter wordt het object te koop aangeboden als ”As is, where is”.

ENERGIELABEL: F

ZEKERHEIDSTELLING : Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor te Maastricht.

BIJZONDERHEDEN:

  • Instapklaar
  • Veel mogelijkheden
  • Zeer goed gelegen
  • Goed rendement
  • Het object is uitermate ook geschikt voor eigen bewoning op de eerste verdieping en verhuur van de begane grond, waardoor er wellicht geen hypotheeklasten meer zijn.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE: Rechtsgeldige koopovereenkomst is pas ná ondertekening geldig en bindend. Een mondelinge overeenstemming tussen de verkoper en de koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Voor meer informatie neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel : 0031 85 200 62 45 of mail naar : Info@nedafmakelaardij.nl

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos