Willemstraat 48A 7551 DM Hengelo

Hengelo €290.000,--

Overview

Prijs
Hengelo €290.000,--
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Overijssel , Hengelo

Beschrijving

IN CENTRUM HENGELO 5-KAMERS WONING

Prijs: € 290.000, – k.k.

Adres: Willemstraat 48A, 7551 DM Hengelo (ov)

Per direct te koop aangeboden door N e d a f m a k e l a a r d i j in het hart van het centrum te Hengelo (ov) een pand bestaande uit vijf kamers op de eerste en tweede etage. (Op de begane grond is een horecabedrijf.) De kamers mogen door de ondernemer zelf bewoond worden. Niettemin worden de kamers al decennia in het kader van een gedoogbeleid door de hoofdhuurder (onder)verhuurd.

Huuropbrengst voor het hele pand (kamers en bedrijfspand): € 1.700, – per maand.

Voor meer informatie:
Nedafmakelaardij
Tel: 085-2006245

BOUWKUNDIGE STAAT: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

ZEKERHEIDSTELLING: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Lokatie

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos