Gildehauserstraat 33 Gronau

Gronau €137.500,--

Overview

Prijs
Gronau €137.500,--
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Overijssel , Enschede

Beschrijving

Beleggingsobject net over de grens in Duitsland.

VRAAGPRIJS: € 137.500, –
ADRES: Gildehauser Str. 33 Gronau – Duitsland

NIEUW BIJ NEDAFMAKELAARDIJ: Dit is je kans om betaalbaar in de buurt van de stad Enschede te wonen. Dit geheel verbouwd appartement in de Gronau (Duitsland) heeft een gezellige woonkamer met keuken, ruime twee slaapkamers en een nette badkamer.

Het is in het centrum van Gronau. Dit betekent dat alle voorzieningen op loopafstand zijn.
Met de auto ben je binnen 15 minuten in het centrum van Enschede. Met de fiets ben je binnen half uur in Enschede. Met de trein is Enschede heel goed bereikbaar.

Heb je auto? Parkeren doe je voor het gebouw van het appartement en loop je naar de entree van het gebouw. Op de begane grond heb je een eigen berging tot je beschikking en via de trap ga je naar de tweede verdieping. Vanuit de hal zijn de woonkamer, badkamer en slaapkamers te bereiken, (zie de plattegronden). De grote slaapkamer is groot genoeg om als tweepersoonskamer in te richten en de tweede slaapkamerkamer is ook ruim voldoende groot om voor een of twee personen te gebruiken. De badkamer is ingedeeld met een douchecabine, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Ben je op zoek naar een instap klaar en supergezellig appartement in Gronau (Duitsland)? Wil je vlak bij de winkels, het centrum en treinstation wonen? Dan is dit appartement perfect voor jou! Neem snel contact op met NedafMakelaardij voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

BIJZONDERHEDEN:

  • Woonoppervlak ca. 60 m².
  • Ruime, openbare parkeergelegenheid voor de deur
  • Op loopafstand van een winkelcentrum
  • Goed functionerende Vereniging van Eigenaren.
  • Oppervlakte: 60 m2
  • Bouwjaar: 1938
  • Volledig gerenoveerd: 2015

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor te Maastricht.

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

voor meer info neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel : 0031 85 200 62 45 of mail naar : Info@nedafmakelaardij.nl

Lokatie

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos