Waldeck Pyrmontstraat 52, 6224 LP Maastricht,

Maastricht Verkocht

Overview

Prijs
Maastricht Verkocht
Contactpersoon
Kasra Sahaf
Telefoonnummer
+31 6 412 68 9 68
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Limburg , Maastricht

Beschrijving

Ruim en goed onderhouden woonhuis, gelegen aan “de Groene Loper” van Maastricht, een van de meest gewilde locaties in Maastricht.

Het pand ligt direct aan het dit jaar nog te realiseren stadspark in de directe nabijheid van de A2 ondertunneling, en bevind zich daarmee ongetwijfeld op een A-locatie.

Souterrain & 2 kelder ” samen circa 90m2 ” :
Tussengelegen ruim woonhuis – studentenpand – beleggingspand met een groot souterrain, welke ook bereikbaar is via een buitentrap in de achtertuin.

Indeling :

Begane grond :

hal/entree met trap naar de verdieping, meterkast, toilet. Woonkamer ” ca 30m2 ”, Keuken ” ca 7m2 ” met een keukencombinatie bestaande uit  een gaskookplaat, oven, koel /vrieskast met een magnetron.

Eerste verdieping :

Overloop met vaste trap naar de 2de verdieping. 3 x slaapkamers ” ca 8m2, 14m2, 15m2 ” waarvan een met een deur naar het balkon en de andere met een inbouwkast. Badkamer ” ca 5m2 ” voorzien van een ligbad en douchegelegenheid, vaste wastafel.

Tweede verdieping ” Zolder etage” :

Overloop, 2 x slaapkamers ” ca 13m2, 11m2 ” met dakkapel en groot dakraam. 2 x kleinere kamers die als opslagkamer of eventueel een tweede badkamer ingericht kunnen worden.

Bouwjaar :

Circa 1956

Tuin – Garage :

Achtertuin omsloten met haag/schutting met achterom d.m.v. poort, terrassen. Tuin kan eventueel ook als een oprit of garage gebruikt worden.

Onderhoud :
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze verkoopinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaatkoper(s).

Oplevering :

In huidige staat.

Prijs :

Verkocht

Zekerheidstelling :

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bezichtiging :

Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

Bijzonderheden :

  • Geheel voorzien van dubbele beglazing
  • Top locatie, loopafstand naar Centraal Station, Centrum Maastricht,
  • Het pand is uitermate geschikt voor belegging ” eventueel verhuurd aan studenten, dit in verband met de afmeting van het pand ” .
  • De omgevingsvergunning en de woningsplitsing dient bij gemeente Maastricht nog aangevraagd te worden.
  • Zeer goed onderhouden

DISCLAIMER Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Voor verdere vragen, of een bezichtiging neem geheel vrijblijvend contact met ons hoofdkantoor te Maastricht

06 412 68 9 68 of info@uwhorecamakelaar.nl & info@nedafmakelaardij.nl

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos