Bunderstraat 73 en 73a 6231 EJ Meerssen 5 €359.000,- k.k.

Meerssen €359.000,- k.k.

Overview

Prijs
Meerssen €359.000,- k.k.
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Limburg , Meerssen

Beschrijving

Door Nedafmakelaardij wordt u dit goed gelegen beleggingsobject in het centrum van Meerssen met twee huisnummers te koop aangeboden.

OPKOOPBESCHERMING: In gemeente Meerssen is wet opkoopbescherming nog niet van toepassing, koper kan het gekochte direct verhuren.

LIGGING: In het centrum van Meerssen, op loopafstand van school, winkels en verdere benodigdheden, ook zeer gunstig ten aanzien van uitvalswegen.

PARKEREN: Voldoende openbaar voor de deur

TUIN: Het object beschikt over een achtergelegen tuin die gedeeltelijk door de huurder van de begane grond onderhouden / gebruikt wordt.

HUISNUMMERS: Het object bestaat uit twee huisnummer.

– Begane grond Horecazaak 73
– Bovengelegen woning 73a

INDELING: Voor de juiste afmetingen verwijzen we u graag naar de plattegronden.

BESTEMMING: Momenteel gemengd gebruik bijeenkomstfunctie ”Horeca” en woonfunctie, veranderen naar volledig wonen behoort eventueel tot een mogelijkheid.

OPPERVLAKTE:

– Begane grond heeft een oppervlakte van ca. 70 m²
– Bovengelegen woning heeft een oppervlakte van ca. 120 ²
– Perceeloppervlakte ca. 522 m²

BOUWJAAR: 1910

GEMEENTE: Meerssen

RENDEMENT: De totale huuropbrengst bedraagt ca. € 24.000,- per jaar.

PRIJS: Vraagprijs € 359.000,– k.k.

BOUWKUNDIGE STAAT: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

STAAT VAN HET PAND: Het pand verkeert in zeer goede staat van onderhoud en is eventueel instapklaar voor verhuur en of eigen gebruik, echter wordt het object te koop aangeboden als ”As is, where is”.

ENERGIELABEL: Het label wordt nog aangevraagd

ZEKERHEIDSTELLING : Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor te Maastricht.

BIJZONDERHEDEN:

– Recentelijk nieuwe ramen / kozijnen geplaatst
– Recentelijk het platdak vernieuwd
– Zeer goed gelegen
– Goed rendement
– Het object is uitermate ook geschikt voor eigen bewoning op de eerste verdieping en verhuur van de begane grond, waardoor er wellicht geen hypotheeklasten meer zijn.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE: Rechtsgeldige koopovereenkomst is pas ná ondertekening geldig en bindend. Een mondelinge overeenstemming tussen de verkoper en de koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Voor meer informatie neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel : 0031 85 200 62 45 of mail naar : Info@nedafmakelaardij.nl

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos