Frankenstraat 138 6224GS Maastricht VERKOCHT

Maastricht Verhuurd

Overview

Prijs
Maastricht Verhuurd
Contactpersoon
Kasra Sahaf
Telefoonnummer
+31 6 412 68 9 68
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Limburg , Maastricht

Beschrijving

Op nog geen 200 meter afstand van de toekomstige Groene Loper, het nieuwe Stadspark en gelegen tussen twee drukke winkelstraten in Maastricht ligt dit unieke multifunctionele hoekpand.

INDELING
Het pand aan de Frankenstaat 138 wordt momenteel gerenoveerd. De bovenverdiepingen zijn gesplitst en daarin worden kleine maar luxe appartementen gebouwd. De begane grond is in de huidige staat opgesplitst in 3 separate eenheden. Een winkel, een woondeel en een garage. Deze eenheden kunnen afzonderlijk of gezamenlijk worden gehuurd. Ideaal voor ondernemers die vooruit willen lopen op de gebiedsontwikkeling van het nieuwe stadspark.

De ingang van de charmante winkelruimte van ca. 20 m2 is gesitueerd op de hoek en daardoor goed zichtbaar en toegankelijk. De winkel geeft via twee klassieke schuifdeuren toegang tot het woondeel van ca. 35 m2 met keuken en doucheruimte (waar tevens winkelbestemming op zit). Via de gang krijgt u toegang tot de garage van ca. 110 m2. De garage is tevens via de straatkant bereikbaar via een garagepoort. In de garage zit nog een klein expeditiekantoortje van ca. 6 m2. Dit kantoor heeft ook een eigen ingang.

LOCATIE
De straat ligt tussen twee drukke winkelgebieden in. De commerciële activiteiten in de Frankenstraat zelf zijn gericht op lokale retail. Op 200 meter afstand ligt de Voltastraat waar winkels als Blokker, Jumbo, Kruidvat en Zeeman gevestigd zijn. 200 Meter de andere kant op ligt de Scharnerweg waar winkels als Albert Heijn, Etos, Action en Bever Sport gevestigd zijn. Op beide locaties is meer dan voldoende parkeercapaciteit. In de Frankenstraat kan voor €0,20 per uur worden geparkeerd.

Het pand ligt tevens op een steenworp afstand van de huidige A2. De ondertunneling van de A2 is afgerond. De tunnel zal eind 2016 in gebruik worden genomen. Bovenop de tunnel komt de Groene Loper. Deze zal Maastricht Oost met West verbinden en zal naar verwachting medio 2017 gerealiseerd zijn (zie pand aan de Frankenstraat 138 komt daarbij op een aantrekkelijke locatie te liggen, precies tussen de beide winkelstraten en het vernieuwde stadspark.

Het centraal station is op 5 minuten loopafstand.

BESTEMMING
Voor de juiste bestemmingsplan verwijzen we u naar gemeente Maastricht. Echter volgens de kadaster heeft deze locatie een detailhandel. Eventueel mogelijk : ijssalon, bakkerij, pizzeria afhaal/bezorg, broodjeszaak.

HUURPRIJS :

Huur bedraagt vanaf : 750,– euro  per maand

CONDITIES
De huurprijs en contractduur is afhankelijk van de wensen van de huurder (vierkante meters en casco oplevering).

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurbetaling:
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Een borgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Vanaf 1 januari 2016 heeft het CBS het basisjaar voor de CPI verlegd naar 2015 = 100.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, kan per direct.

Bijzonderheden:
Deelhuur is bespreekbaar.

BEZICHTIGING

Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Voor verdere vragen, of een bezichtiging neem geheel vrijblijvend contact met ons hoofdkantoor te Maastricht

06 412 68 9 68  of info@uwhorecamakelaar.nl & info@nedafmakelaardij.nl

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos