Statiestraat 7 3770 Riemst €485.000,- k.k.

Riemst €485.000,-

Overview

Prijs
Riemst €485.000,-
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Lokatie
Belgie , Limburg BE , Riemst

Beschrijving

Op een toplocatie aan de Statiestraat, de doorgaande weg vanuit Maaastricht, op een paar honderd meter afstand van het gezellige centrum van Kanne wordt u door Nedafmakelaardij dit op beleggingspand te koop aangeboden.

Dit handelspand met bovengelegen appartement is gelegen in het centrum van het gezellige Kanne.  Het pittoreske dorpje bevindt zich in de gemeente Riemst en ligt op de grens met Nederland.  Door de centrale liggen tussen Nederland en België zijn omliggende steden zoals Maastricht, Tongeren en Luik vlot bereikbaar.  De omgeving van Kanne heeft veel te bieden, zoals het Fort van Eben-Emael, het schitterende Chateau Neercanne en natuurlijk één van de mooist bewerkte mergelgrotten ter wereld.

OMSCHRIJVING:

Het beleggingspand bestaat uit een goed verhuurde handelszaak alsmede een bovengelegen duplex appartement.

In de handelszaak wordt momenteel een gezellig ingerichte pizzeria uitgebaat die plaats biedt aan ongeveer 30 personen. Het restaurant omvat een totale oppervlakte van 165 m² en heeft ongeveer 20 m² aan terrasmogelijkheden en is uitgerust met een professionele keuken. Parkeergelegenheid treffen we pal voor de deur aan.

Praktisch gezien kunnen we via een aparte ingang het ruime duplexappartement bereiken dat momenteel verhuurd wordt aan verschillende studenten. Het appartement omvat maar liefst ongeveer 400 m² aan bruikbare vloeroppervlakte. Het geheel bestaat uit een inkomhal, een ruime keuken met aansluitend een gezellige zit en eethoek. De 5 slaapkamers zijn allen zeer ruim en ideaal voor het concept van studentenverhuur. De badkamer is eveneens zeer ruim en uitgerust met een bad, douche en toilet.  Het platte dak wordt gebruikt als terras.

De combinatie van zowel de verhuurde handelszaak alsmede het ruime verhuurde appartement zorgen ervoor dat dit pand een ideale belegging is.

LIGGING:

 • Loopafstand van centrum van Kanne
 • Fietsafstand van Centrum Maastricht/ universiteit/ wijk Sint-Pieter
 • Alle nodige faciliteiten op loopafstand
 • Zeer gunstig ten aanzien van uitvalswegen
 • Druk doorgaande verbindingsweg

OBJECT: Het object bestaat op dit moment uit een horecagedeelte op de begane grond en op de eerste twee verdiepingen, tweede en derde verdieping treft u een Duplex appartement aan waar nu verschillende studenten wonen.

MOGELIJKHEDEN: Dit object is uitermate geschikt voor:

 • Volledig wonen, het gaat om een groot pand
 • Transformatie naar een B&B en of logebestemming
 • Splitsing in horeca/ wonen
 • Belegging
 • Aanvraag van meerdere huisnummers
 • Transformeren naar meerdere kamers of appartementen

INDELING: Voor de juiste afmetingen verwijzen we u graag naar de plattegronden.

BESTEMMING: Momenteel gemengd gebruik ”Horeca” en woonfunctie, voor meer informatie kunt u contact opnemen met gemeente Riemst.

TUIN: Geen tuin aanwezig

VRAAGPRIJS: € 485.000,- k.k.

PARKEREN:

 • Voldoende openbaar

OPPERVLAKTES:

 • Perceelgrootte: 566 m²
 • Inhoud ca. 1080 m³
 • Gemeente: Riemst
 • Kadastrale grootte: 280 m²

LEVERING en AANVAARDING: In overleg, eventueel in verhuurde staat

BOUWKUNDIGE STAAT: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

STAAT VAN HET PAND: In prima staat

ZEKERHEIDSTELLING : Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor te Maastricht.

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

voor meer info neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel : 0031 85 200 62 45 of mail naar : Info@nedafmakelaardij.nl

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos