Vinkstraat 1 6361 VP Nuth VERKOCHT

Nuth VERKOCHT

Overview

Prijs
Nuth VERKOCHT
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Limburg , Nuth

Beschrijving

Door Nedafmakelaardij te koop aangeboden dit goed afgewerkte dienstwoning / beleggingspand met een naastgelegen cafetaria, beiden gelegen aan de Vinkstraat 1 en 1a.

LIGGING: In een rustige woonwijk, omgeving is voorzien van scholen, winkels maar ook zeer gunstig gelegen ten aanzien van uitvalswegen.

NUTH: Nuth (Limburgs: Nut) is een dorp in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg, gelegen langs de autosnelweg A76 tussen de stedelijke gebieden van Heerlen en Sittard-Geleen.In en rond het dorp wonen circa 6.515 mensen.

De plaats Nuth ligt in het oosten van de gemeente en vervult hierin een centrumfunctie, met onder andere een station langs de lijn Heerlen – Sittard en een groot bedrijventerrein langs de A76. Het centrum van het dorp ligt langs de provinciale weg van Brunssum naar Valkenburg, de N298. Hier zijn het gemeentehuis en rondom het marktplein verschillende winkels te vinden.

BESTEMMING: Momenteel gemengd gebruik bijeenkomstfunctie ”Horeca” en woonfunctie, veranderen naar volledig woning behoort eventueel tot een mogelijkheid. De horecagedeelte kan uiteraard als kantoor aan huis gebruikt worden.

PARKEREN:

 • Voldoende gratis openbare parkeergelegenheid
 • Eigen oprit
 • Garage

VRAAGPRIJS: VERKOCHT

BOUWJAAR:

 • Vinkstraat 1   6361VP Nuth ”1959”
 • Vinkstraat 1a 6361VP Nuth ”1959”

TYPE: Dienstwoning, bedrijf aan huis, kantoor aan huis, horecazaak in combinatie met woning.

INFORMATIE CAFETARIA:

OPENINGSTIJDEN: Dagelijks van 16.00 uur t/m 22.45 uur. Maandag en dinsdag gesloten.

BEDRIJF: Gespecialiseerd in afhaal en bezorgen, voorzien van een friture – bakwand met automatisch vetpompsysteem en alle benodigde voorzieningen.

OMZET – RESULTATEN: Omzet is zeer goed te noemen, meer informatie omtrent de resultaten kunnen wij u na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring kenbaar maken.

PERSONEELSOVERNAME: Bestaat tot de mogelijkheden (niet verplicht).

VERPLICHTINGEN: Geen

LEASECONTRACTEN: Geen

TERRAS: Aanwezig met 15 zitplaatsen, met mogelijkheid tot uitbreiding.

INFORMATIE WOONHUIS:

ALGEMEEN: Instapklare woning met 3 ruime slaapkamers

INDELING: Voor de juiste indeling verwijzen wij u graag naar de plattegronden

BIJZONDERHEDEN:

 • Dienstwoning met veel mogelijkheden
 • Kantoor aan huis
 • Instapklaar
 • Twee huisnummer 1 en 1A
 • Rondom rolluiken
 • Camerabewaking
 • Energielabel D
 • Eventueel zelf te bewonen en de horecazaak onder te verhuren

STAAT VAN HET PAND: Het pand verkeert in goede staat van onderhoud en is eventueel instapklaar voor verhuur en of eigen gebruik.

LEVERING en AANVAARDING: In overleg, korte termijn eventueel mogelijk.

BOUWKUNDIGE STAAT: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE: Rechtsgeldige koopovereenkomst is pas ná ondertekening geldig en bindend. Een mondelinge overeenstemming tussen de verkoper en de koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept.

ZEKERHEIDSTELLING : Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op Tel : +31 85 200 62 45 of E-mail : Info@nedafmakelaardij.nl

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos